FIND DET RIGTIGE MERCHANDISE DER PASSER TIL DIN IDENTITET

merchandise logo pose

GØR EN FORSKEL MED DEN RIGTIGE GIVE AWAY

EFFEKTIV MERCHANDISING VIL GIVE ØGET SALG, HØJERE OMSÆTNING PÅ VARERNE OG FLERE GLADE OG TILFREDSE KUNDER

Video bog med film

SKAB SYNLIGHED FOR DIN VIRKSOMHED

Der er mange forskellige promotionartikler. De kan styrke en virksomheds profil og skabe en effekt – hvis de taler sammen med identiteten.
Promotionartikler kan have vidt forskellige formål, som f.eks. at skabe opmærksomhed, skaffe nye kunder eller noget helt andet. Vi er specialister i at udvikle promotionartikler, der er relevante for målgruppen, det skyldes vores store erfaring og kompetencer, samt vores evne til at sætte os ind i vores kundens forretning, strategi og udfordringer.

DIN LØSNING

Når vi udvikler promotionartikler til vores kunder, sætter vi os ind i kundens identitet, og prøver at få den enkelte artikel til at passe til netop denne rejse. Vi har mange standardprodukter på lager hos vores store europæiske leverandørnetværk, men udvikler også det unikke, hvis det er denne vej ønsket går. Udover at finde frem til det rigtige produkt, laver vi logo placeringsforslag og fremsender korrekturtegninger inden produktionsopstart.
Valgmulighederne i forhold til materialer, funktioner og detaljer gør det muligt at få et specifikt budskab ud. Igennem den kreative proces med os, skaber vi sammen den perfekte løsning.

KONTAKT OS

    Udfyld nedenstående formular og tryk send.

    For at vi kan give dig den bedst mulige opfølgning på oplysningerne, som du har lagt i skemaet
    ovenfor, ønsker vi at gemme disse oplysninger.